Home » Balans en Coördinatie gevorderden

Balans en Coördinatie gevorderden

Het idee van de verschillende oefeningen die we de honden tijdens deze training aanbieden is om honden beter bewust te maken van hun lijf. De oefeningen helpen bij het voorbereiden van een jonge hond voor de sport maar helpen ook honden bij het revalideren na blessures.

Daarnaast wordt het zelfvertrouwen van de onzekere hond vergroot waardoor deze honden vrijer worden in het dagelijks leven of in de activiteiten die ze spannend vinden. In de gevorderden workshops gaan we aan de slag met het plankenparcours en gaan we de voetplaatsing verder uitbreiden.

 
Naast deze ‘ toestellen’ maken we ook gebruik van balanseieren en balanskussens. Dit zijn opblaasballen in de vorm van een ei. We hebben verschillende maten ‘ ei’ op de hondenschool zodat ongeveer alle maten hond hiermee kunnen werken.

Voor de gevorderden workshop moet je hond minimaal 18 maanden oud zijn en de beginners workshop gedaan hebben bij Paws4Fun zelf of bij een van de gediplomeerde P4F instructeurs. Wil je werken aan balans en coördinatie van je hond dan kan dat in de workshops die we regelmatig organiseren. Het is ook mogelijk privelessen af te spreken en revalidatietrajecten.

Kosten: 57,50 euro per combinatie
Maximaal 6 deelnemers (minimaal 4)
Inschrijven via mail: paws4fun1@gmail.com