Home » Paws4Fun

Paws4Fun

Bij Paws4Fun staan het ontdekken van het potentieel van je hond, het oplossen van trainingsproblemen en het beter begrijpen van je hond en zijn behoeften centraal.

Onze groepen zijn klein en persoonlijk en de cursussen worden op een goed afgesloten, veilig trainingsveld gegeven. De sfeer is ontspannen, geen stress, geen straf, maar wel kwispelende staarten en veel spel.

Het leren is op positieve, motivatie gerichte methoden gebaseerd (clickertraining) om ervoor te zorgen dat jij en je hond het beste uit jullie tijd bij ons kunnen halen. Dit geeft de basis voor levenslang plezierig samenleven en trainen. Honden zijn ware meesters wanneer het op leren aankomt en genieten er zichtbaar van.

In onze cursussen bereiden we je voor op het leven met je hond in de echte wereld waarbij je oefeningen krijgt die je in verschillende situaties kunt gebruiken en toepassen.

Ons doel is je relatie met je hond te verbeteren. Helpen om jullie samen te laten werken te allen tijde en niet alleen in de les. De lessen geven je de vaardigheden maar door de training in je dagelijkse routine op te nemen zul je de beste resultaten bereiken.

Wat je gaat bereiken?

Dat is simpel: een prettige en gehoorzame hond. De hond die je wilt!
Verkrijg nieuwe kennis over en begrip voor je hond om je vertrouwen en controle te geven.
Leer wat je hond motiveert en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken.
Ontdek hoe je samen plezier kunt hebben en hoe je onderwijl een vrolijke, attente hond krijgt.

Locatie: de lessen van Paws4Fun worden in Zevenaar gegeven.