Home » Life Skills

Life Skills

Deze cursus is bedoeld voor honden vanaf de leeftijd van 20 weken.
De cursus is erop gericht om de honden en handlers te leren om te gaan met de maatschappij en om de basisgehoorzaamheid bij te brengen.

Er wordt o.a. aandacht besteed aan het hier komen, wandelen zonder trekken, zelfbeheersing, begroeten van mensen, omgaan met andere honden in de omgeving en basale gehoorzaamheidsoefeningen. De binding tussen handler en hond staat centraal en jullie leren op een ontspannen en leuke manier samen te werken door verscheidene oefeningen en spellen.

Er zijn in de Life Skills verschillende waarvoor certificaten kunnen worden gehaald. Iedereen traint op zijn eigen niveau en kan vaardigheden en oefeningen afstrepen tot een niveau volledig gehaald is. Dan ontvang je het certificaat. Ondertussen train je wel al door met de oefeningen op een hoger niveau.

Er kan gedurende de cursus ingestroomd worden en je kunt meedoen zolang je wilt. Instroom is direct voor combinaties die de puppycursus hebben gevolgd bij Paws4Fun. Combinaties die nog niet bij Paws4Fun trainen zullen eerst een aantal privelessen volgen voordat ze doorstromen naar een groep.

De groepen bestaan uit maximaal 5 honden zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. De lessen duren maximaal 50 minuten.