Home » Lezingen

Lezingen

De lezingen worden op dinsdagavonden gegeven van 19.00 – 21.30 uur. De locatie is meestal midden van het land bij Hotel Schimmel in Woudenberg.

Lezingen worden ook op locatie gegeven, wanneer je daarover informatie wilt of wat wilt plannen dan kun je mail sturen naar paws4fun1@gmail.com

 

De onderwerpen:

Balans en Coördinatie: De hype van de laatste jaren in hondenland. Wat is het, waar is het goed voor en wat doe je dan?

Propriocepsis bij de pup: Deze lezing behandelt de ontwikkeling van pups en wat je als fokker kunt doen om pups zo goed mogelijk te begeleiden met de omgeving die je biedt. Mentale en fysieke begeleiding passend bij de ontwikkelingsfase van de pups zodat ze het beste eruit kunnen halen en lichaamsbewust worden en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Puppygym voor hondenscholen: Een geweldige manier van pups en hun begeleiders lesgeven maar is het zo simpel als gewoon maar wat neerleggen voor ze?
Er is ook een workshop die instructeurs kunnen volgen in navolging van de lezing. Hierin komen de praktische kanten aan bod van een puppygym les.

De invloed van hormonen op onze honden: Een lezing voor instructeurs. In deze lezing wordt het fysieke en mentale aspect van de puberteit bij honden besproken. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan hoe je hun begeleiders nu kunt stimuleren om toch vol te houden in deze soms toch wel lastige levensfase van honden.

Kosten zijn 30 euro

Inschrijven kan via de mail: paws4fun1@gmail.com